Tässä ohje siitä, mitä me teimme:
1. Pannulle oliiviöljyä, tilkka balsamicoa ja 2 rkl sokeria. "Ruskista".
2. Sekaan laitetaan pilkottu sipuli ja käännellään muutama minuutti.
3. Sen jälkeen laitoimme sekaan valkosipulinkynnen sekä oman maun mukaan puolitettuja kirsikkatomaatteja. Laitoimme myös vähän kuivattua basilikaa, koska meillä ei ollut tuoretta tällä kertaa käytössä. Pari minuuttia pannulla.
4. Kaada pannulla olleet ainekset kulhoon, pyyhkäise pannu paperilla kuivaksi ja laita halloumi-juuston palaset pannulle. Palat on kuutioitu 2 cm:n paloiksi. Paista, kunnes juustot saavat kauniin ruskean pinnan.
5. Kun tagliatelle oli kiehunut ja vedet kaadettu pois, lisättiin ne pannulle ja laitettiin vielä runsaasti oliiviöljyä ja uudelleen basilikaa.
Tämäkään pasta ei ole kovin raskas, mutta ehkä ruokaisampi kuin aiempi katkarapupasta, jonka ohje löytyy täältä: klik
Pastan kanssa Alsacen valkoviiniä.
Tää on niin hyvää..
VastaaPoistaNiin on!
PoistaNAM ! Halloumin ystävänä pakko sanoa, että tuo näyttää ihan täydelliselle! :) Pitääkin pistää resepti korvan taakse ! Kiitos♥
VastaaPoistaPs. Kiva blogi muutenkin, taidankin jäädä seurailemaan :)
Laita ihmeessä resepti muistiin, koska tämä pasta on hyvää! Kiva, kun tulit vierailulle tänne!
Poista