Pages

5.2.2013

Roskalavalöytöjä

Meidän kulmilla on nyt ollut muutaman päivän ajan iso roskalava. Kävimme mieheni kanssa hieman tutkailemassa sitä. Lavalle oli mitä ilmeisimmin tyhjennetty ulkovälinevarasto. Pongasimme ja otimme talteen viisi kappaletta naisten golf-mailoja. Lavalla oli myös kiva 50-60 -luvun vihreä kangaspäällysteinen tuoli, pulkka, kori, suksia, koripallo, jalkapallo jne. Jätimme kaiken tuon muun "arvotavaran" kuitenkin lavalle.

Kävimme toistamiseen katsomassa josko lavalle olisi tullut jotain uutta, ja olihan sinne tullutkin. Kaikki edellä luettelemani tavarat olivat sieltä tosin häipyneet ilmeisestikin niitä tarvitseville ihmisille. Tällä kertaa lavalta mukaan tarttui tämä 80-luvulta peräisin oleva Iittalan kuusi-sarjan maljakko sekä Arabian iso valkoinen kulho.
Mies oli vielä kerran lavan ohi kävellessään kurkannut sinne, ja kotiin tultuaan kertoi lavalla olevan 75-76 vuonna äitiyspakkauksessa jaetun vihreän makuupussin. Ei sitten ollut ottanut sitä mukaansa. No, seuraavalla kerralla ei sitäkään tietysti lavalta enää löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti