Pages

11.6.2013

Amurin Helmi

Asumme aika lähellä Amurin Helmeä, mutta kesti lähes 4 kuukautta ennen kuin testasimme tämän meille niin kehutun kahvilan. Amurin Helmi sijaitsee Amurin vanhassa työläiskorttelissa (Satakunnankatu 49) ja on kooltaan isompi kuin mitä ulospäin ehkä näyttää. Kahvilassa on myös kiva sisäpiha, jossa voi kahvitella puiden varjossa kuumana kesäpäivänä.
Testasimme Amurin Helmen aamiaisen lauantaina. Viikonloppuna aamiainen (klo 9 - 11) maksaa 7,50 ja se sisältää kaiken tarpeellisen luomupuurosta tuoreisiin sämpylöihin, pullaan, kananmunaan ja marjakeittoon. Lisukkeina on kurkkua, tomaattia, juustoa ja makkaraa ainakin. Vaikka annos saattaa näyttää pieneltä, niin mielestäni aamiaiseen kuuluu kaikki olennainen ja sillä pärjää pitkälle päivään. Erityisplussan saa tuoreet leipomukset eli sämpylät ja pullat, nams! Viikolla aamiainen taisi olla 5 euroa.
Pöytiä kahvilassa on mielestäni tosi paljon ja sisäpiha lisää asiakaspaikkoja vielä mukavasti. Meidän vieraillessa ei tungosta ollut, vaikka moni pöytä olikin täynnä. Pöydillä on valkoiset pöytäliinat ja seinillä makeita vanhoja valokuvia. Kahvilassa on ihana tunnelma! Helmessä tarjoillaan arkisin myös lounasta. Testaan sen ehdottomasti joku päivän vauvelin kanssa.

Täältä Amurin Helmen kotisivuille: klik

HYVÄÄ
* isot tilat
* edullinen, mutta täyttävä aamiainen
* valkoiset pöytäliinat
* tuoreet ja maukkaat leivonnaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti