Pages

28.1.2013

Kotiäidin ruokailut - helppo salaatti

Ennen vauvan syntymää ruokailin viikolla lähinnä ainoastaan työpaikalla. Iltaisin söimme miehen kanssa vain jotain pientä ja viikonloppuisin sitten kokkailimme tai kävimme ulkona syömässä.

Vauvan synnyttyä yksi suurin päivittäisistä ongelmistani on keksiä itselleni syömistä. Ruuan pitäisi olla helppoa, terveellistä ja nopeasti valmistuvaa. Useimpina päivinä olen kuitenkin tyytynyt valmisaterioihin tai käynyt hakemassa Kauppahallista kotiruokaa.

Päätin hieman yrittää ryhdistäytyä nyt, kun vauva nukkuu päivällä ainakin useimmiten muutamia kymmeniä minuutteja kerrallaan. ;-)

Kotiäidin helppo ja nopea ruoka on tietysti salaatti, eikä edes haittaa, jos sitä ei saa heti syötyä, kun se ei jäähdy. Salaatti on myös siitä kiva, että siihen voi laittaa kaikkia suosikkiaineksiaan tai sitä mitä kulloinkin sattuu kaapista löytämään, vähän niinkuin pizzaankin. Itse tein salaatin tomaateista, kurkusta, paprikasta, ananaksesta, minimozzarelloista ja fetasta. Nam, hyvää oli! Sain salaatin tehdyksi ja samalla vauva heräsi uniltaan eli syöminen jäi kuitenkin myöhempään hetkeen.

2 kommenttia:

  1. Mitä sulla oli ruokajuomana? Vieraan näköinen tölkki mulle.

    VastaaPoista
  2. No, se on sellaista vähän makean oluen makuista limua...muistaakseni amerikkalaista. Ostin Punnitse ja säästä -kaupasta.

    VastaaPoista