Pages

16.1.2013

Ravinteli Huber - liharuokaa

Meillä on mieheni kanssa tammikuussa kummallakin syntymäpäivät. Miehen vanhemmat tarjosivat meille synttäreiden kunniaksi ravintolaillallisen Tampereella. Valitsimme ravintolaksi Aleksis Kiven kadulla olevan Ravinteli Huberin, joka oli kaikille uusi tuttavuus (niin kuin lähes kaikki muutkin ravintolat Tampereella).

Paikka on modernisti sisustettu, yksinkertaiset puupöydät ja tuolit kahdessa kerroksessa. Katosta roikkui  Design House Stockholmin industrial-lamppuja. Ilmapiiri oli oikein rauhallinen ja miellyttävä.

Huberin lista koostuu lähes kokonaan lihasta. Listalta löytyy myös turskaa ja tofua ei-lihansyöjille. Lihan lisäksi listalta valitaan sideorderit, jotka olivat todella pieniä (mutta edullisia). Söimme paahtoperunoita, tomaattisalaattia ja porkkanoita. Kaikki sidet olivat hyvänmakuisia. Lihaksi koko seurue valitsi entrecoteta (450 g), jonka jaoimme mieheni kanssa puoliksi.

Juomaksi otimme vettä ja talon espanjalaista punaviiniä, joka sopi erinomaisesti lihan kanssa. Surueemme testasi listan kaikki jälkiruuat, joita on kolme erilaista. Itse maistoin suklaata ja appelsiinia. Annos oli pieni, mutta ihanasti suklaisen makea. Enempää en olisi jaksanut syödäkään. Kaiken kaikkiaan kokemus oli tosi positiivinen ja varmasti menemme uudestaan, kun haluamme syödä ulkona  hyvää lihaa.

Plussat
* Edullinen hinta erinomaiseen laatuun nähden
* Helppo ravintola myös lastenvaunujen kanssa, tosin itkevät vauvat eivät sovi ravintolan rauhalliseen tunnelmaan :-)

Erityistä
* Ruokalista simppeli ja soveltuu erityisesti lihansyöjille

Ravintelin kotisivut löytyvät täältä: http://www.ravintelihuber.fi/

P.S. Kamera ei ollut mukana illallisella, joten annoskuvia ei nyt ole. Lisään kuvia tänne, kun seuraavan kerran käymme ravintelissa.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tätä täytyy ehdottomasti kokeilla seuraavalla Tampereen reissulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottomasti kokeilla!

   Poista
 2. Heippa hei, en löytänyt sähköpostiasi laittaisitko minulle viestiä kun ennätät ilonapietilainen@suomi24.fi.
  Ilona

  VastaaPoista