Pages

23.4.2013

Viikonlopputapahtumia Tampereella

Viime viikonloppuna Tampereen Pakkahuoneella järjestettiin Designtori. Kävin ensimmäistä kertaa siellä ja ylipäätänsä Pakkahuoneella.

Tapahtuma oli kiva ja ostettavaa olisi löytynyt kyllä, jos olisi ollut shoppailutuulella. Tällä kertaa tyydyin ostamaan vaan muutamat kivat postikortit. Mies osti vauvalle vaunuihin ihanan Keijukorun keijukais-heijastimen.
Ensi viikonloppuna onkin sitten KAKSI mielenkiintoista tapahtumaa tiedossa. Itse aion käydä niissä molemmissa.

Ensiksikin odotan todella innolla Milavidan antiikki- ja sisustustapahtumaa (pääsymaksu 5 euroa) Näsilinnassa. Vaikuttaisi, että paikalle on tulossa iso joukko todella kiinnostavia myyjiä/kauppoja. Samanaikaisesti on Näsilinnan vieressä Tallipihalla rymsteeraus POP-UP, joka on ihan uusi tapahtuma. Sielläkin pitää piipahtaa, koska Tallipiha on vaan niin ihana!

Lisää tietoa näistä tapahtumista löytyy Facebookista: Rymsteeraus ja Milavida.

EDIT: Yksi tapahtuma unohtui vielä joukosta. Nimittäin Tampereen Jäähallissa on kirpputori koko viikonlopun. Tämä on ensimmäinen kerta, kun se järjestetään, joten pitää yrittää sielläkin käydä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivoilta tapahtumilta! Harmi, ettei kuulu ihan lähikulmiin.;) Blogissani on sinulle tunnustus, jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon tunnustuksesta! :-)

    VastaaPoista