Pages

10.8.2013

Pihakirppis ja löydöt

Joku viikko takaperin järjestettiin Näsilinnan puistoalueella Tampereella pihakirppis. Myyjiä oli oikeastaan aika vähän ja olisi suonut, että tapahtumaa olisi mainostettu edes jotenkin. Facebook on tosi hyvä mainospaikka tuon tyyppisille tapahtumille. Itse bongasin pihakirppiksen ihan vahingossa Tallipihan kotisivuilta. Säälitti hieman myyjien puolesta, koska ostajia ei varmaan ollut niin paljon paikalla kuin olisi suonut olevan. Sääkin oli mitä parhain puistossa kiertelylle ja muutamien kirppislöytöjen tekemiselle - aurinko siis paistaa helotti. No, okei...osa oli ehkä mennyt viettämään aurinkoista lauantaita rannalle. :-)
Olen aika nopea kirppiskiertelijä ja bongaan itseäni kiinnostavat jutut helposti. Melkein ensimmäiseltä "kojulta" löytyi minun ostokseni, jotka olivat kuvassa näkyvä vanha (siis oikeasti vanha) iso soikea kehys ja vanha puinen matkalaukku. Kummatkin aivan priimakunnossa ja hintaa tinkimisen jälkeen yhteensä 35 euroa. Olen tyytyväinen! Asetelma on tällä hetkellä keittiön yhdessä nurkassa. Laukun päällä rapisevia kanervia ja vauvelimme "matkamuistomeritähti" alkukesän Kreikan matkalta.

2 kommenttia:

  1. Kuuleppa: ensi viikon sunnuntaina, 25.8., järkkäämme Amurin pihakirppis- tapahtuman Savilinnankatu - Sepänkatu -Peurankallionkatu- korttelissa. Facessa Amurin pihakirppis. Toivomme sinne monen myynän osanottoa, joten tervetuloa penkomaan.

    VastaaPoista
  2. Voi että...olemme juuri tuolloin matkoilla. :-( Muuten olisin tullut ehdottomasti, kun Amuri on tuossa ihan vieressä.

    VastaaPoista