Pages

9.10.2013

Varustautuminen talveen - Polarn O. Pyret

Meillä on nyt valmistauduttu talveen hankkimalla Polarn O. Pyretiltä kunnon varusteet. N syntyi viime talvena ja silloin oli käytössä vain erilaisia lämpöpusseja ja villahaalareita. Tulevaa talvea ja syksyäkin varten tarvittiin nyt siis koko arsenaali.

En voi kuin ihailla sitä asiakaspalvelun ystävällisyyttä, jota joka kerta saan asioidessani Ideaparkin PO.P:ssa. Koska olen ihan untuvikko näissä lasten tamineissa, niiden kokoluokituksissa, tuulen- ja vedenpitävyyksissä, tarvitsen aina apua ostaessani N:lle ulkovaatteita.

Toisaalta taidan olla aika helppo asiakas, kun ostan sen mitä myyjät minulle suosittelevat. Mutta siis kyseisen liikkeen myyjt ovat aivan mahtavia ja olen saanut niin hyvää palvelua, että menen varmasti jatkossakin hankkimaan sieltä N:lle juttuja. (Tämä on myös minun aito ja oma mielipiteeni eikä maksettu mainos!)

N:lle ostettiin välikausihaalarin nimellä (kai?) kulkeva tummansininen haalari, jossa on irrotettava fleecevuori. Tämä voi mennä ihan talvellakin, kun laittaa N:n rattaisiin ja lämpöpussin sisälle. Ihan kovilla pakkasilla pelkästään tämän kanssa ei ehkä ihan tarkene.

Haalarin kanssa on käytettynä ostetut Molon pinkit talvitossut.
Tummansininen haalari oli mielestäni kaikista kivoin tämän kauden haalariväreistä ja vaikka meidän N onkin tyttö, niin tuo väri sopii mielestäni kyllä tytöllekin erinomaisesti. 

Haalaria piristämään hankimme punaiset toppatöppöset ja hanskat sekä merinovillaisen kaulurin ja kypärämyssyn. Tossut ovat päässeet jo haalarin kanssa käyttöön, mutta muut odottavat vielä kylmempiä säitä.

Meillä tarvitaan sukkia, joten pinkit PO.P:n sukat lähtivät myös mukaan. Pitää testata, että tuleeko näistä sukista suosikit.

Keltainen heiluva ja kilisevä ankka on muuten kirppislöytö 2 eurolla Radiokirppikseltä!
PO.P:n lisäksi ostin H&M:ltä hauskan pupu-pipon. N ei vaan taida olla yhtä mieltä äidin kanssa siitä, että pipo on kiva.
Ulkoleikkeihin löysin N:lle kirppikseltä vanhan Reiman toppahaalarin 5 eurolla. Saa nähdä tarvitsemmeko muuten talvea varten erillisen paksun toppahaalarin. N ei vielä kävele, joten pääasiassa liikumme rattailla, joissa on Brion ihana lämpöpussi. Sen sisällä ainakin tarkenee.

Postissa on myös tulossa parit talvikengät sovitukseen.

Puuttuuko meiltä vielä jotain oleellista?

2 kommenttia:

  1. POPin ulkovaatteet ovat kyllä ihan huippuluokkaisia ja myyjät todella ammtitaistoisia, ja aina niin avuliaita ja ystävällisiä :-) Popin merinovillaiset haalarit / vaatteet ovat ihan huippuja muuten. Sellaisen kanssa tuota fleecekuorihaalaria voi varmasti käyttää pikkupakkasillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin minäkin sen ajattelin. :-)

      Poista